Κοζάνη: Ειρήνης 12, Κοζάνη 501 00, Πτολεμαΐδα: Θεμιστοκλή 1, Πτολεμαΐδα 502 00 

Κοζάνη: 2461 181060, Πτολεμαΐδα: 2463 021003

Λογοθεραπευτής

Ο Σακουλέβας Ηλίας γεννήθηκε στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας Ιωαννίνων του Α.ΤΕΙ Ηπείρου. Έχει εκπαιδευτεί στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας του τμήματος Νηπιαγωγών με την ετήσια Ειδίκευση «Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση». Κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στην προσέγγιση «Bobath» για νευρολογικές διαταραχές και είναι κάτοχος τίτλου Bobath Therapist Ενηλίκων. Συμμετείχε στην στάθμιση ενός αξιολογικού εργαλείου για την Δυσλεξία καθώς και στην συγγραφή ενός κεφαλαίου στον συλλογικό επιστημονικό τόμο του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχει υπάρξει ως ομιλητής σε συνέδρια Νοσηλευτικής καθώς και ως εθελοντής στον σύλλογο ΑΜΕΑ Κυψέλη, Ιωαννίνων. Τέλος είναι Γεωγραφικός εκπρόσωπος του Συλλόγου ΕπιστημόνωνΛογοπαθολόγων -Λογοθεραπευτών Ελλάδος.

Έχει εξειδικευτεί στις μεθόδους: BOBATH, NMES-ΝΕΥΡΟΜΥΪΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑ, ΜΕΘΟΔΟΣ BECKMAN–ΣΤΟΜΑΤΟΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ATTENTION AUTISM, PECS, SIMATA, ΝΕΥΡΟΜΥΙΚΗ ΠΕΡΙΔΕΣΗ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΑΠΚΕ) – ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, CAN-EAT APPROACH&SENSORY –MOTOR APPROACH.

Συνεχίζει να λαμβάνει συστηματική σεμιναριακή μετεκπαίδευση και συνεδριακή επιμόρφωση για τη βελτίωση και εξέλιξη της αρτιότητάς του ως ενεργός κλινικός στην επιστήμη της Λογοθεραπείας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ

Κοζάνη: Ειρήνης 12, Κοζάνη 501 00, Πτολεμαΐδα: Θεμιστοκλή 1, Πτολεμαΐδα 502 00

EMAIL

info@kidcenter.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Κοζάνη: 2461 181060
Πτολεμαΐδα: 2463 021003

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ