Ασύρματο σύστημα ανάδρασης

 Το ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger (Ολλανδία) προσφέρει ένα απλό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να ξεπεράσει το παιδί σας το πρόβλημα της βραδινής ενούρησης. Το παιδί φοράει το βρακάκι (είναι ένα ειδικό βρακάκι με "αόρατους" αισθητήρες αλλά το παιδί αισθάνεται ότι φοράει ένα κανονικό βρακάκι) κατά τη διάρκεια του ύπνου. Κατόπιν συνδέετε το μικροσκοπικό πομπό και μόλις το παιδί χάσει έστω και λίγες σταγόνες, ο πομπός στέλνει σήμα στον δέκτη και αρχίζει να "βαράει συναγερμός" από το ξυπνητήρι του! αυτό προσφέρει στο παιδί έγκαιρη προειδοποίηση, ξυπνάει αμέσως και πάει στην τουαλέτα.

Το ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger συμπεριλαμβάνει:
• 1 πομπό
• 1 δέκτη (ξυπνητήρι) 
• 2 ειδικά βρακάκια με αισθητήρες 
• οδηγίες χρήσης
• ημερολόγιο προόδου
• αυτοκόλλητα

Το ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger:
• Ασύρματο! - δεν υπάρχουν καλώδια να μπερδεύονται και να ενοχλούν στον ύπνο 
• Ρύθμιση της έντασης του ήχου (ξυπνητήρι) στο επιθυμητό επίπεδο
• Ενεργοποιείται μόλις αισθανθεί την παραμικρή υγρασία
• Ο πομπός έχει εμβέλεια μέχρι 15 μέτρα
• Δεν χρειάζονται ειδικά στρωσίδια και σεντόνια ακράτειας
• Τα βρακάκια του είναι unisex - φοριούνται άνετα από αγόρια και κορίτσια
• Μπορείτε να προμηθευτείτε επιπλέον βρακάκια
• Για παιδιά με προβλήματα ακοής υπάρχει επιλογή ισχυρού δονητή
 
Περιγραφή
Το ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger: μια πλήρης λύση για το πρόβλημα της βραδινής ενούρησης του παιδιού σας. Είναι πολύ απλό και αποτελεσματικό στη χρήση του.
Το παιδί σας θα το φοράει εύκολα και βολικά επειδή τα ειδικά βρακάκια του δεν διαφέρουν καθόλου από κανονικά εσώρουχα. Αλλά έχουν μια ειδική διαφορά: έχουν γαζωμένους μέσα τους "αόρατους αισθητήρες" που συνδέονται στα 2 ειδικά κλιπάκια που βρίσκονται στη δεξιά μεριά στο επάνω μέρος του εσώρουχου. Όταν είναι ώρα για ύπνο, το παιδί σας συνδέει το μικροσκοπικό πομπό στα κλιπάκια του εσώρουχου. Βάζετε το "ξυπνητήρι - δέκτη" στην πρίζα (οπουδήποτε στο δωμάτιο). Τον δέκτη, εάν θέλετε, μπορείτε αντί για ρεύμα να τον χρησιμοποιείται με μπαταρίες (ιδιαίτερα βολικό για καταστάσεις κάμπινκ κλπ). Μόλις το παιδί σας χάσει έστω και λίγες σταγόνες κατά τη διάρκεια του ύπνου του χτυπάει ο συναγερμός και ειδοποιεί άμεσα και το παιδί σας και εσάς: το παιδί σηκώνεται για να τελειώσει "το έργο του" στην τουαλέτα.

Κάθε ασύρματο σύστημα ανάδρασης για την αντιμετώπιση της βραδινής ενούρησης της Rodger περιέχει 2 unisex εσώρουχα, ένα πομπό και ένα δέκτη. ο μικροσκοπικός αδιάβροχος πομπός "κουμπώνει" στο εσώρουχο και δουλεύει με μια μικρή μπαταρία. Μόλις βραχεί το εσώρουχο, ο πομπός στέλνει ασύρματα μήνυμα στον δέκτη. Χτυπάει το ξυπνητήρι, ειδοποιώντας ότι το παιδί ξεκίνησε να κατουριέται. Ο δέκτης-ξυπνητήρι έχει ρυθμιστή έντασης ήχου για να βάζετε το ξυπνητήρι όσο δυνατά θέλετε.
Όταν αρχίσει να χτυπάει το ξυπνητήρι, ο ήχος του θα ακούγεται συνέχεια έως ότου το παιδί πατήσει το κουμπί στο εμπρός μέρος του δέκτη για να το σταματήσει. Αυτό ουσιαστικά είναι και η εγγύηση ότι το παιδί θα ξυπνήσει και θα σηκωθεί να πάει έως τον δέκτη για να σταματήσει τον ήχο του συναγερμού και ΔΕΝ θα γυρίσει από την άλλη μεριά για να ξανακοιμηθεί.
Μόλις έφτασε! Χρειάζεστε ένα δεύτερο δέκτη για το δωμάτιο των γονιών ώστε να ξυπνάτε και εσείς ταυτόχρονα με το παιδί σας; Μόλις το παιδί σας βραχεί θα χτυπάει και ο δικός δέκτης, ειδοποιώντας σας να σηκωθείτε και να βοηθήσετε το παιδί σας στην προσπάθεια εκπαίδευσής του. Μπορείτε να προμηθευτείτε και δεύτερο δέκτη. Ο δέκτης δουλεύει σε μια απόσταση από τον πομπό μέχρι και 15 μέτρα (εξαρτάται από την κατασκευή των τοίχων και τη μόνωση του σπιτιού σας.

Μεγέθη εσωρούχων
Τα μεγέθη των ειδικών εσωρούχων Rodger είναι τα ίδια (ή στο περίπου ίδια) με τα συνηθισμένα. Μπαίνουν πολύ λίγο στο πλύσιμο. Αν το παιδί σας είναι ενδιάμεσα στα νούμερα, προτείνεται να παραγγείλετε το αμέσως επόμενο μέγεθος. Τα εσώρουχα δεν επιστρέφονται.
Μεγέθη
για παιδιά: 24, 26, 28, 30, 32, 34, 36.
για κυρίες: L, XL.
για κυρίους: L, XL, XXL.
Επειδή τα εσώρουχα Rodger της συσκευασίας είναι κολλαρισμένα, συνιστάται να τα πλύνετε πριν την πρώτη τους χρήση. Έτσι θα απομακρυνθεί η κόλλα από το ύφασμα, αυξάνοντας την απορροφητικότητα και κάνοντας τους αισθητήρες πολύ πιο ευαίσθητους στην υγρασία.
Στην αρχική συσκευασία συμπεριλαμβάνονται 2 εσώρουχα. Πολλοί γονείς θεωρούν ότι είναι βολικότερο να παραγγείλουν πρόσθετα, ειδικά αν δεν θέλουν να πλένουν συχνά. Τα εσώρουχα είναι υψηλής ποιότητας βαμβακερά.

Οδηγίες πλυσίματος
Αφαιρέστε τον πομπό από το εσώρουχο. Τα εσώρουχα πλένονται στο πλυντήριο σε χλιαρό νερό. Μη χρησιμοποιείτε μαλακτικό. Εάν τα στεγνώνετε σε στεγνωτήριο να μη χρησιμοποιήσετε αντιστατικό / μαλακτικό πανάκι. ΜΗ ΤΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ και ΜΗ ΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΕ. ΜΗ ΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ αλλά σκουπίστε τον με ελαφρώς βρεγμένο πανί ή βετέξ και αφήστε τον να στεγνώσει.
www.relax-now.gr  (Επίσημος Συνεργάτης KIDCENTER)